Publieksprijzen 2019

GROENE HART KUNST PUBLIEKSPRIJZEN 2019
toe te kennen door het publiek

Deze bestaat uit twee prijzen: de GHK Bezoekers Publieksprijs en de GHK Online Publieksprijs. Op zondag 10 november 2019 zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

GHK Bezoekers Publieksprijs
Het bijzondere van deze prijs is, dat niet de jury, maar de bezoekers aan de Groene Hart Kunstprijs – expositie, het “publiek” dus, bepalen wie de winnaar van deze Publieksprijs wordt. Alle kunstenaars die deelnemen aan de Groene Hart Kunstprijs nemen hieraan automatisch deel. De prijs bestaat uit een geldbedrag van €500. De stand wordt tijdens de expositie wekelijks bijgehouden.

GHK Online Publieksprijs
Het bijzondere van deze prijs is, dat kunstliefhebbers via de website van de Groene Hart Kunstprijs (www.groenehartkunst.nl), online hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete kunstwerk. De winnaar  ontvangt een geldbedrag van €500. Ook hier zal de stand wekelijks worden bijgehouden.

Om aan deze online competitie te kunnen mee doen moet een kunstenaar zich als deelnemer hebben ingeschreven voor de Groene Hart Kunstprijs én tevens hebben meegewerkt aan plaatsing van een foto van het door hem/haar ingeleverde kunstwerk op de website van de Groene Hart Kunstprijs 2019.