WINNAAR 1E en 2E VERKIEZINGSRONDE OHW ONTWERPWEDSTRIJD

Op 10 november is door burgemeester Frans Buijserd, tevens bestuurslid van de Stichting OHW,  bekend gemaakt wie de nummer 1 is geworden van de eerste publieks-deelverkiezing: Elly de Jong uit Ouderker a/d Amstel, met haar beeld Miraculous Gardener. Zij kreeg 621 van de in totaal 3.241 uitgebrachte bezoekers- en online stemmen. Door de Stichting OHW is een tweede verkiezingsronde opgestart, waaraan de eerste 10 genomineerden meededen. Op 1 december is bekend gemaakt dat ook in deze 2e ronde Elly de Jong (nipt) nummer 1 is geworden met in totaal 872 van de 4.198 uitgebrachte  bezoekers- en online stemmen. Een vakjury gaat nu bepalen wat het uiteindelijk winnende ontwerp gaat worden. Voor meer info: zie www.oudehollandsewaterlinie.nl

Author Bio