Groene Hart Kunstprijzen voor Professionals en voor Amateurs

In 2017 zullen de Groene Hart Kunstprijzen voor de 10e keer worden uitgereikt, een jubileumeditie dus!
De prijsuitreiking, en opening van de expositie, zal worden verricht door acteur – en fervent Groene Hart promotor – Bram van der Vlugt, en wel op vrijdag 20 oktober 2017 om 20 uur.

De RABO Publieksprijs zal in 2017 voor de 8e keer worden uitgereikt, en wel op zondag 12 november 2017, om 16 uur, door Rabobank Groene Hart Noord. Er worden 2 publieksprijzen uitgereikt:
* de Rabo Bezoekers Publieksprijs: hierop kunnen de bezoekers van de Groene Hart Kunstprijs expositie hun stem uitbrengen tijdens hun bezoek aan Hoeve Rijlaarsdam, en
*de Rabo Online Publieksprijs: het publiek kan op onze website www.groenehartkunst.nl digitaal zijn stem uitbrengen op hun favoriete kunstwerk.

Dit jaar wordt voor het eerst de Groene Hart Kunstprijs voor de Jeugd georganiseerd: een kunstproject waaraan in totaal 11 groepen 6/7 van 9 Nieuwkoopse basisscholen – samen met een kunstenaar – meedoen.
Op zondag 19 november om 14 uur zal door burgemeester Frans Buijserd aan de klassen/leerlingen die hebben meegedaan een Groene Hart Kunst trofee worden uitgereikt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven